Seishu Tsukuyominotage Hiyaoroshi Jummaiginjogenshu

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味わいの特徴
This sake is characterized by both a gorgeous aroma and a rich flavor. The sake is brewed during the cold season and matures over the summer, and is released as "hiyaoroshi" on September 9 (Chou-you-no-Sekku) for a limited time only, when the sake is in a good state of maturity at the beginning of autumn.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
17.5%
酸度
1.9
日本酒度
+2.0
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おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
It goes well with fried chicken, miso katsu (pork cutlet), and other rich dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
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