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Seishu Chojunosake Nagakute Namazake
- 味わいの特徴
- Aichi Ono Agricultural Cooperative's commitment to food and agriculture is based on locally harvested rice. Aichi no Kaori" from Nagakute Town, "Yumesansui" from Okumikawa, and delicious water from the foot of Mikane Mountain in Mikawa produced the aromatic Junmai Ginjo-shu "Nagakute".
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Aichi no Kaori 80% from Nagakute-cho, Yumesansui 20% from Aichi Prefecture
- アルコール度
- 17.5%
- 酸度
- 1.9
- 日本酒度
- +2.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It goes well with fried chicken, miso katsu (pork cutlet), and other rich dishes.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃