Seishu Chojunosake Nagakute Jummaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Aichi Ono Agricultural Cooperative's commitment to food and agriculture is based on locally harvested rice. Aichi no Kaori" from Nagakute Town, "Yumesansui" from Okumikawa, and delicious water from the foot of Mount Mikane in Mikawa produced the aromatic Junmai Ginjo-shu "Nagakute". The sake was named by the late Mr. Shozaburo Kimura, general producer of "EXPO 2005 AICHI, JAPAN", and the label was designed by Mr. Shigenobu Otani, former dean of Aichi Prefectural University of Fine Arts and Music.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Aichi no Kaori 80% from Nagakute-cho, Yumesansui 20% from Aichi Prefecture
アルコール度
15.5%
酸度
1.6
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
It has a slightly dry taste and goes well with sashimi and other seafood.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP