Seishu Wakamizukarakuchigenshu Takibi Nama Jummaiginjogenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Bonfire" is a sake made entirely from Wakamizu, a high-quality sake rice produced in Aichi Prefecture. It has a mild and elegant aroma and is very crisp and dry. Please enjoy this sake to your heart's content. The "Nama" in this product is freshly squeezed sake with a pleasant aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Aichi Wakamizu
アルコール度
17%
酸度
1.9
日本酒度
+12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
It is very crisp and dry and goes well with sashimi and other seafood.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP