Seishu Wakamizukarakuchigenshu Takibi Jummaiginjogenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Bonfire" is a sake made entirely from Wakamizu, a high-quality sake rice produced in Aichi Prefecture. It has a mild and elegant aroma and is very crisp and dry. Please enjoy this confident work of our brewery to your heart's content.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Aichi Wakamizu
アルコール度
17.5%
酸度
1.9
日本酒度
+12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
It is very crisp and dry and goes well with sashimi and other seafood.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP