Seishu Ginjo Sonno

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is characterized by its refreshing aroma and thirst-quenching taste. It is widely sold at restaurants as a standard ginjo-shu. In 1991, it was first sold as "SONNO" in hiragana, which was designed to evoke the soft quality of ginjo-shu.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
55%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
15.5%
酸度
1.2
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
It has a refreshing aroma and a smooth taste, and goes well with sashimi and other seafood.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP