Seishu Sennennoinori Teionchokichozoshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake is stored at low temperature for a long time. It has been carefully protected and nurtured in an air-conditioned warehouse kept at a temperature of approximately 10°C throughout the four seasons. This is because sake gradually becomes rougher and mellower when stored at low temperatures. Finally, we have achieved a sake with a delicious flavor that can only be achieved by low-temperature storage.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
70%
使用米
Aichi rice
アルコール度
15.5%
酸度
1.3
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Kabayaki
It has a mild flavor and goes well with the kotteri eel.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP