Jummaidaiginjo murokanamagenshu funakuchitori 50%seihaku

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味わいの特徴
This is a very luxurious sake made by refining Yamada-Nishiki, which is said to be the best raw material rice, to 40%, and bottling the junmai daiginjo-genshu slowly at a low temperature without filtration and without fire-ignition. It is characterized by an elegant ginjo aroma and the refreshing taste of daiginjo with the unique breadth of flavor of junmai-shu (sake made from only rice and rice malt).
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17〜18%
酸度
1.5
日本酒度
+2
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おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
Its elegant aroma and mellow flavor go well with medium fatty tuna sashimi and sea urchin.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nihon-izumi Brwery Co.,Ltd
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