Funakuchitoridaiginjomurokanamagenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a very luxurious sake made from the best raw material rice, Yamada-Nishiki, refined to 35% and slowly brewed at a low temperature for a long time, and bottled unfiltered and unfired. It has a gorgeous ginjo aroma and a more refreshing taste than Junmai Daiginjo.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17〜18%
酸度
1.3
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Goes well with richly flavored sashimi such as sea urchin and chutoro (medium fatty tuna).

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nihon-izumi Brwery Co.,Ltd
TOP