Ginjo murokanamagenshu funakuchitori

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This fresh, unfiltered, unfiltered, undiluted sake is made using water from the Nagara River, one of the 100 best waters in Japan, and carefully brewed at a low temperature. It is characterized by its fresh and sharp taste.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
アルコール度
17〜18%
酸度
1.5
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
Its rich, crisp flavor goes well with cheese-based dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nihon-izumi Brwery Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP