Nihonizumi Zarugoshinigori Junmaiginjonamagenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This nigorizake is made by scooping out a little bit of junmai ginjo mash directly from the tank with a ladle and carefully straining it through a colander. It is a light and refreshing sake, and is recommended for those who do not drink nigori sake very often.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
アルコール度
17〜18%
酸度
1.5
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Asian Cuisine
Asian Cuisine
The moderate sweetness of moromi goes well with ethnic dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nihon-izumi Brwery Co.,Ltd
TOP