Jurakutaiko Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The best of Jyuraku Taikoh with luxurious ginjo aroma and light sharpness. Winner of 12 gold medals at the National New Sake Competition.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
38%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Gold medal at the National New Sake Competition 12 times

  • Five times first prize "Grand Prize" at the Fukuoka Regional Taxation Bureau's Appraisal Competition

  • Winner of the 2019 IWC (International Wine Challenge) SILVER Medal in the Daiginjo category

酒蔵の想い

酒蔵情報

Narutaki Shuzo Co.,Ltd
TOP