Nogomi Jnmaiginjo Karakuchi

3.4
2
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is a dry junmai ginjo type sake. Local Yamada-Nishiki from Kashima is used as the raw material rice. In order to maximize the taste of Yamadanishiki, we seek to create a dry sake with a rich flavor. After the robust flavor, you will enjoy the crisp aftertaste that only a dry sake can provide. It is also characterized by a subtle fruity aroma. It is a junmai ginjo that has a rich flavor, yet is refreshing to drink, making it a product that more and more customers are enjoying.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+6
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Salt
It is a dry junmai ginjo with a rich flavor. It is recommended for light chicken dishes and yakitori.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Baba Brewery
TOP