Nogomi Junmaiginjo Arabashiri

3.6
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Ginjo Arabashiri is the first of our products to be served. The rice used is locally grown Yamadanishiki from Kashima, and the freshly pressed sake is bottled in its raw state. It is a popular product in early spring when its freshness and gorgeous aroma can be enjoyed. In the fall, it has a different taste from that of early spring due to its advanced maturity; one bottle has the freshness of new sake, while the other has the depth of flavor from its maturity. Please keep it refrigerated.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
It has a gorgeous aroma and freshness. Try it with a salad with prosciutto, for example!

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Baba Brewery
TOP