Sotenden Tokubetsujummaishu Origarami Shiboritatenamagenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai-shu is carefully brewed by taking advantage of the characteristics of rice suitable for sake brewing. It is bottled with the strength and fresh flavor of unadjusted, unpasteurized sake that can only be enjoyed at the brewery. It is characterized by its fresh, fruity aroma, pleasant sweetness, and light, refreshing aftertaste that only freshly squeezed sake can provide.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
the flower of one's warehouse
アルコール度
18%
酸度
1.6
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Otokoyamahonten Co.,Ltd
TOP