Manatsuru Junmaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo-shu is made from 40% Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture and brewed with all the skills of the brewers. This Junmai Daiginjo has a gentle yet fruity aroma reminiscent of bananas and apples, and a soft and smooth mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
-4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2017 highest gold star

  • THE FINE SAKE AWARD 2023 Premium Daiginjo Category Gold Prize

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
Dishes containing milk fat, such as scallops sautéed in butter or gratin

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tanaka Shuzoten Co.,Ltd
TOP