Manatsuru Jummaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu is made from 100% Miyamanishiki grown in Miyagi Prefecture, which is certified as "Miyagi's environmentally friendly agricultural product (reduced use of agricultural chemicals and chemical fertilizers)". It has a mild and gentle ginjo aroma with a hint of sweetness. With moderate acidity, it has a good sharpness and is recommended as a mid-meal drink.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Mizanjin
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2021 Won the highest gold medal in the premium junmai category

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Simmered or grilled fish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tanaka Shuzoten Co.,Ltd
TOP