Sohomare Jummaiginjo Gohyakumangoku Namazake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a new sake made from Gohyakumangoku produced in Tochigi prefecture. The rice used for this sake is 100% Gohyakumangoku produced in Tochigi Prefecture. It has a refreshing melon-like aroma and a light, fine-grained taste. Nama-zake has a fresh, crisp flavor from the bitter cold of winter to the early spring.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Gohyakumangoku from Tochigi Prefecture
アルコール度
15%
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sohomare Sake Brewery Co.,Ltd.
TOP