Sohomare Hiyaoroshi Kimoto Tokubetsujummaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is a hiyaoroshi sake made from a fresh yeast strain, which is more and more delicious in the fall. It is a light and full-bodied special junmai sake made using the traditional sake yeast. It is characterized by the acidity and dense umami of the traditional sake brewing method.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Special A area Yamada Nishiki
アルコール度
15%
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sohomare Sake Brewery Co.,Ltd.
TOP