Sohomare Hiyaoroshi Jummaiginjo Gohyakumangoku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Enjoy tasting Junmai Daiginjo in early autumn. The rice used was 100% Gohyakumangoku produced in Tochigi prefecture. The Junmai Daiginjo has been matured over the summer, and its umami has increased, and it is now bottled fresh. It has a moist and elegant taste and aroma. Please enjoy it with autumn flavors.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Gohyakumangoku from Tochigi Prefecture
アルコール度
15%
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sohomare Sake Brewery Co.,Ltd.
TOP