Matsumidori Junmaiginjo Akiagari

3.6
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sake pressed in early spring, bottled, fire-aged, and then aged for 6 months in ice temperature. It has a mild aroma and mellow taste. It has a mild aroma and a mild taste, and is a gem of junmai with its characteristic rice flavor and sweetness.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Miyamanishiki" produced in Nagano Prefecture
アルコール度
17%
酸度
1.3
日本酒度
+2〜+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakazawa Shuzo Co.,Ltd
TOP