Matsumidori Junmaiginjo Hiyaoroshi

3.8
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Sake pressed in early spring, bottled, fire-aged, and then aged for 7 months in ice temperature. It is characterized by its fruity aroma and rich flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Omachi" produced in Okayama
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakazawa Shuzo Co.,Ltd
TOP