Matsumidori Junmaiginjo Harurara

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is characterized by its "gorgeous aroma," "refreshing mouthfeel," and "moderate acidity. This unfiltered sake is inspired by the "early blooming cherry blossoms" that bloom on Mt. Pressed sake is filtered to remove turbidity and impurities. This process is not done for unfiltered sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Wakamizu" from Kanagawa Prefecture
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakazawa Shuzo Co.,Ltd
TOP