Kinryo Hiyaoroshi Junmaigenshu Namazume

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
After a summer of drinking, this sake has matured from a clean sake to a mellow and delicious sake that can be enjoyed warmed up. It is characterized by a mild, subdued aroma and a rich, mellow taste. It is truly a mature taste. It is a perfect match for autumn flavors. The flavor of the matured sake is delivered as it is. Please enjoy it lukewarm to warmed up (40-45℃) in the deepening autumn.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Sebastes iracundus (species of rockfish)
アルコール度
18%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Oden]
beef tendon, radish, hanpen

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHINOKINRYO CORP.
TOP