Daiginjo Kurouzaemon Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This daiginjo is made from 35% Yamada-Nishiki, a rice suitable for sake brewing, and deserves to be called a royalty. It is a refined gem with a clean and refined aroma and a beautiful flavor.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.2
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
Highly aromatic and bright, it is a good match with red tuna meat.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shindo Sake Brewery Co., Ltd.
TOP