Kurouzaemon Junmaidaiginjo Sannenjukusei

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Daiginjyo made with Yamadanishiki, brewed for exhibition, is stored at -5°C for three years.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2013 BRONZE Award in the Old Sake category

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine
Chinese Cuisine[Light]
It has a slightly aged taste. Peking Duck or Cantonese style, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shindo Sake Brewery Co., Ltd.
TOP