Horai Shinsyu Ichibannigori

3.1
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is the first nigori sake to be released from the brewery, made by kneading the mash just before fermentation is completed. It is a winter-only brew with a rough, yet generous and simple flavor. This product will be on sale in November.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
精米歩合
68%
使用米
Hida Homare
アルコール度
17〜18%
酸度
1.8
日本酒度
-15
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Watanabe Shuzoten
TOP