Enasan Junmaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu made with 50% polished Yamada-Nishiki rice. It has a gorgeous pear-like aroma and a full rice flavor with a refreshing aftertaste, making it an easy-to-drink sake for those who are not used to drinking sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • 1st Prize, Gifu Prefecture New Sake Competition, Junmai Ginjo-shu Category, Gifu Prefecture Governor's Award, 2008

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hazamashuzou Kabushikigaisha
TOP