Enasan Junmai Ginjo Hidahomare

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The nose has aromas of banana, pear, and muscat. The elegant richness and clean acidity spread a gentle umami taste pleasantly, and it finishes smoothly, leaving a refreshing impression in the aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Hida-Homare
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • International Wine Challenge 2018 Silver Medal, Junmai Ginjo Sake Category

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
white sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hazamashuzou Kabushikigaisha
TOP