Ginjozonamachozoshu Hakonebara

0.0
0
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The low-temperature fresh aging process produces a full, smooth flavor with a well-balanced aroma and taste.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, rice malt, brewer's alcohol
アルコール度
15.5%
酸度
1.7
日本酒度
+6
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Inoue Shuzo Co.,Ltd
TOP