Keigetsu Ginnoyume Junmaidaiginjo 45

3.9
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai daiginjo-shu is made from 45% polished "Gin-no-Yume" rice produced in the Reinokita region of Kochi Prefecture and carefully brewed in a blessed natural environment. Please enjoy its mellow taste and aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Gin no Yume (Kochi)
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Kura Master 2020 Kura Master 2020 Junmai Daiginjyo Sake Division Gold Prize

  • Kura Master 2021 Kura Master 2021 Gold Prize in Junmai Daiginjo-shu category

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2022 IWC 2022 Sake Junmai Daiginjo Silver Medal

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2023 IWC 2023 Sake Junmai Daiginjo Bronze Medal

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sukiyaki, Shabu-Shabu]
It has a gorgeous aroma and a beautifully balanced flavor with a slight astringency and minerality, and goes well with sukiyaki and shabu-shabu.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tosa Brewing
TOP