Keigetsu Sparkling sake John

4.2
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Daiginjo-shu is made from "Gin-no-Yume" rice produced in the Reinokita region of Kochi Prefecture and carefully brewed in a blessed natural environment to create sparkling sake.
情報詳細
特定名称
Sparkling sake
原材料
Rice, rice malt, carbon dioxide
精米歩合
50%
使用米
Gin no Yume (Kochi)
アルコール度
15%
酸度
2
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2016 IWC2016 Sake Trophy for the Best Sparkling

  • Kura Master 2019 Kura Master 2019 Sake Gold Award in the Sparkling category

  • Kura Master 2022 Kura Master 2022 Gold Award for Sparkling Sake

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2023 IWC2023 Sake Sparkling Regional Trophy Gold Medal

  • THE FINE SAKE AWARD 2024 Gold Prize in the Premium Sparkling SAKE category

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Other Western Cuisine
Other Western Cuisine[Other Western Cuisine]
The fruity aroma and the slight astringency and minerality that can be detected in the clean flavor are well balanced and go well with teppanyaki.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tosa Brewing
TOP