Sakuramuromachi Daiginjo Bizemmaboroshi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Daiginjo-shu, winner of the trophy at the IWSC (UK) International Sake Competition
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yudomachi Rice
アルコール度
15%
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • INTERNATIONAL WINE & SPIRITS COMPETITION 2009 1st place with the highest score in the sake and daiginjo category (Best in class: Highest Gold Award & Trophy Award) 2008 Silver Prize in the sake category 2006 1st place with the highest score in the sake and

  • INTERNATIONAL REVIEW OF WINE COMPETITION 2008 Gold Medal in Sake category with 93 points 2006 Gold Medal in Sake category with 93 points

酒蔵の想い

酒蔵情報

Muromachishuzou Kabushikigaisha
TOP