YamatoGokoro JunmaiGinjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A junmai ginjo made with Matsuyama Mitsui produced in Ehime Prefecture, pursuing umami and sharpness. The more you chew, the more flavorful Matsuyama Mitsui becomes, and the more pleasant the aroma and taste, the better it looks during a meal.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Matsuyama Mitsui (produced in Ehime Prefecture)
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takeda Shuzo Co.,Ltd
TOP