Ginban Junmai Daiginjo Banshu50

3.2
13
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Yamada-Nishiki, the highest grade of rice suitable for sake brewing, is polished to 50%, and stored at low temperature for a long time to produce a luxurious light, dry sake with a smooth taste, mild aroma, and mild mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki (produced in Okayama Prefecture)
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ginban Shuzo Co.,Ltd
TOP