Miyoshikiku Genteikuronekoraberu Origarami

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
All Yamada-Nishiki produced in Tokushima Prefecture is used. You can enjoy the fresh taste characteristic of orikarami.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Tokushima Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
2.0
日本酒度
-2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
The rich flavor of orikara goes well with tempura.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyoshikikushuzou Co.,Ltd
TOP