Masuizumi Eri Jummaiginjo Pero

3.4
13
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is an easy-to-drink, non-fatiguing alcoholic beverage with an alcohol content of 12 degrees.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
アルコール度
12%
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Vegetables, Mountain Vegetables
Goes well with tempura (salt) of wild vegetables.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Masuda Shuzoten
TOP