Fukunishiki Kimotojummai Banshukoshiki

3.0
3
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味わいの特徴
Deep umami and pleasant acidity from old-fashioned brewingAn old-fashioned brewing method handed down from the Edo period is fused with modern fermentation to create a tasty pure rice sake with a rich umami and acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Hyogo Yumejin
アルコール度
16%
酸度
1.9
日本酒度
+3.0
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おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
The deep umami of the sake's unique "nama yeast" principle goes well with dishes that have a robust flavor.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukunishiki Co.,Ltd
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