1 / 2
Fukunishiki Kimotojummai Banshukoshiki
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
- 味わいの特徴
- Deep umami and pleasant acidity from old-fashioned brewingAn old-fashioned brewing method handed down from the Edo period is fused with modern fermentation to create a tasty pure rice sake with a rich umami and acidity.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 70%
- 使用米
- Hyogo Yumejin
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.9
- 日本酒度
- +3.0
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- The deep umami of the sake's unique "nama yeast" principle goes well with dishes that have a robust flavor.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃