1 / 2
Fukunishiki Tokubetsujunmai Geten-no-yume
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
- 味わいの特徴
- It is a light, floral aroma and clear, clear flavor of unpasteurized sake made by pressing the mash without applying pressure.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 70%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- +1.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- The soft taste can be served with sea bream sashimi.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃