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Fukunishiki Jummai Daiginjo Gingasumi
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
- 味わいの特徴
- Daiginjo mash is placed in a shibori bag, and only the first light nigori drop, which is the first drop under its own weight, is collected. Enjoy the realistic flavor with a high aroma and a hint of carbon dioxide. Seasonal product
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 40%
- 使用米
- Yamada Nishiki produced in Kasai City
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.4
- 日本酒度
- +1.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- The gorgeous and delicate flavors are served with simple dishes that make the most of the flavors of the ingredients.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃