Fukunishiki Jyunmai Ginjyo ShinryokunoHarimaji

3.2
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Based on the well-balanced taste of the standard "Harimaji", it has a summery flavor with a refined taste and a light and fresh taste. Seasonal product
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki、Hyogo Yumejin
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2018 Label Design Category 1st Prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
The clear and refreshing acidity can be paired with grilled conger eel and vinegared cucumber and grilled deep-fried tofu.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukunishiki Co.,Ltd
TOP