Fukunishiki Kimotojunmai Banshukoshiki Hiyaoroshi

3.4
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a deep, mellow sake that incorporates the natural lactic acid bacteria that live in the brewery and harmonizes the complex acidity and deep flavor from aging. Seasonal product
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
2.0
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
Serve with Banshu oden or steamed mushrooms with sake

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukunishiki Co.,Ltd
TOP