Shuho Jumaidaiginjo Tamanae

3.9
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It was bred and developed in the 1950s at an agricultural high school in Yamagata Prefecture, It is a Junmai Daiginjo made from "Tamanao," a rice suitable for sake brewing, which was developed at an agricultural high school in Yamagata Prefecture in the 1950s and was reintroduced in the Heisei era.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Jade Miao
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
Accepts dishes with strong meat and fatty flavor, such as pork cutlets

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shuho Sake Brewery
TOP