1 / 2
Shuho Jumaiginjo Hanautsuroi
Shuho Sake Brewery|Yamagata
Shuho Sake Brewery|Yamagata
- 味わいの特徴
- This junmai ginjo is made from "Dewa Sanzu," a sake brewing rice produced in Yamagata Prefecture.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Dewa Brilliant
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It goes well with Yamagata's famous taro stew.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃