Shuho Jumaiginjo Dewanosato

4.2
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo is made from Dewa-no-sato, a sake brewing rice produced in Yamagata Prefecture. It is characterized by its light and refreshing taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
home of Dewa
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
The light, refreshing taste matches with fatty foods such as bluefish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shuho Sake Brewery
TOP