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Tatsuriki Junmaiginjo Doragon Black Episode2
Honda Shoten Co.,Ltd |Hyogo
Honda Shoten Co.,Ltd |Hyogo
- 味わいの特徴
- Junmai Ginjo-shu with an emphasis on flavor and sharpness. The concept was based on the theme of color and a mild dry taste.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- type of brocade
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- 5
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It was researched and created to make sashimi tasty.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃