Taitenshiragiku Jummaidaiginjo Bishuu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sake rice "Omachi", "Asahi", and "Yamada-Nishiki", the king of sake rice in Okayama Prefecture, are polished to 55% and brewed slowly. The Junmai Ginjo-ginshu is then aged at low temperature and blended with the best of each to create a sake with the ultimate balance.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Omachi, Asahi, Yamadanishiki
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+5.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shiragikushuzo Kabushikigaisha
TOP