Taitenshiragiku Bittyutojinonigorizake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A seasonal treat for the cold brewing season. The sake has a mild flavor and is made by roughly brewing the moromi (sake lees). Warmed sake is also recommended.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
65%
使用米
Okayama rice
アルコール度
14%
酸度
1.2
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shiragikushuzo Kabushikigaisha
TOP