Ryouzeki Junmaidaiginjo Setugekka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is brewed using Ryoseki's unique low-temperature, long-term brewing method to create a delicate aroma and a smoother finish. It is a Junmai Daiginjo that is brewed using Ryoseki's unique low-temperature, long-term brewing method.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Akita Sake Komachi
アルコール度
15%
酸度
1.2〜1.5
日本酒度
-3.3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Gold Prize in the Daiginjo category, Wineglass Delicious Sake Awards 2018

  • IWSC Gold Award, the world's most prestigious international liquor competition

  • First Prize in the National Liquor Competition

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ryozeki Syuzo Co., Ltd.
TOP