Ryouzeki Junmaiginjo Setugekka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu is characterized by its soft ginjo aroma and light flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Akita Sake Komachi
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
-6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Gold Award in the Premier Heated Sake Category, National Heated Sake Contest 2017

  • Best Gold Award in the Premium Junmai category, Wineglass Delicious Sake Awards 2018

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ryozeki Syuzo Co., Ltd.
TOP